Spring naar de content

Wanneer door ziekte gewoon eten en drinken veel energie en spanning kost, kan een PEG-sonde de oplossing zijn om toch de nodige voedingsstoffen binnen te krijgen. Een PEG-sonde is een dun slangetje waarmee vocht, voeding en eventueel medicijnen direct in de maag kunnen worden toegediend. De plaatsing van een PEG-sonde kan tijdelijk of permanent zijn. Hoe de situatie ook is: het overstappen op een PEG-sonde kan best ingrijpend zijn. De gespecialiseerd PEG-verpleegkundige van ZorgBrug is er voor uw vragen en begeleidt u gedurende het hele traject.

Zorg op maat
De gespecialiseerde PEG-verpleegkundige van ZorgBrug begeleidt u voor én na de plaatsing met de zorg die u nodig heeft. Zo legt zij u uit hoe de sonde werkt  en hoe de plaatsing in zijn werk gaat. Na de plaatsing helpt zij u en eventueel uw familie of naaste op weg met praktische zaken zoals de verzorging van de sonde.  Als u dat wilt, kan de verpleegkundige u leren om zelf de verzorging van de sonde te doen. Ook stemt de verpleegkundige van ZorgBrug de zorg die u nodig heeft af met de thuiszorg.

Contact
Heeft u vragen aan de gespecialiseerd PEG-verpleegkundigen van ZorgBrug? Bel dan met 0182-505473 of mail naar pegverpleegkundige@ghz.nl. Als u een bericht inspreekt, wordt u dezelfde dag nog teruggebeld.

UITGELICHT

FOLDERS

KOM IN CONTACT

    CONTACT